Lidt mere om Lea P

Jeg er født i Danmark, Rigshospitalet, på en dejlig sommerdag i juni 1968, hvor pinsesolen dansede.

Lige så langt tilbage jeg kan huske, har jeg malet, lavet musik og i det hele taget arbejdet med farver, former og kreative ting.

Jeg har været hele turen igennem med at male naturalistisk, portrætter, abstrakt, krims krams og alt muligt andet og umuligt og vender altid tilbage til det samme, hver gang jeg har været væk. Det er som at komme hjem. Hjem til mine farver og finurligheder. Det at male den fantastiske natur, kan jeg ikke helt undvære, derfor har jeg et mappe med mine naturbilleder, som jeg elsker at lave, der glemmer jeg alt omkring mig og stornyder...dog når jeg sidder på stedet og maler i den skønne natur.

Jeg har i mange år været semiprofessionel sanger og betragter mig selv som autodidakt kunstner. Jeg har taget mange forskellige workshops og kurser inden for det kreative. Jeg har aldrig kunne bestemme mig for, hvilken vej jeg ville gå, så har vist bare valgt at tage lidt fra "hver hylde".

Det er meget vigtigt for mig at lave mange forskellige ting, det ene udelukker ikke det andet. Maleriet har dog altid været min yndlingsbeskæftigelse og jeg har gennem de sidste ca. 30 år udstillet mine malerier og keramik.

Uden humor når vi ikke så langt i vores liv, ihvertfald ikke lige så nemt. Mine billeder for tiden har udgangspunkt i fugle, da de har så mange forskellige udseender og fantasien kan få frit flow. Samtidig ønsker jeg at fortælle at, uanset hvor skæv og forkert du ser ud eller føler dig, er du elskelig og helt unik.

Jeg har altid været meget fascineret af Cobramalerne og mine malerier har ofte fugle som tema med en kombination af abstraktioner!

Som person er jeg en meget udadvendt og positiv person. Har dog også en meget introvert side og det er nok der jeg finder ro til at lade op og lade mig inspirere. Har det meste af mit liv, levet med kroniske smerter og har lovet mig selv at fokusere, på det der gør mig godt og på de positive ting i livet. Jeg har brug for meget ro og absolut ingen stress, så derfor er det vigtigt, at jeg kobler helt fra og det gør jeg her i mit farverige og positive univers. Derfor er det helt bevidst, at mine malerier er meget farverige og glade. Nogle ville måske mene, at mine malerier er banale og naive, men det gør mig intet, det er ok for mig. Hellere naiv og positiv end trist og negativ. Mit mål med mine malerier er ligeledes, at give beskueren en følelse af ro og glæde, gerne med små glade bobler helt nede i maven.

Håber, at blive ved med at kunne udvikle min kunst mange år frem. Jeg er hele tiden på udkig efter nye udfordringer og nye teknikker og har hele tiden den positive indgangsvinkel for øje.

Udstillinger

Operahuset, Holmen, København

CPH Art Space, København

Galleri Carsten Vammen, Skagen

Hotel Stern, Frankfurt, Tyskland

Havnegalleriet, Dragør

Sønderborg Hospitals Kunstforening

Galleri Zebraf, Aalborg

Skattecentret, Malmö, Sverige

Kommandørgården, Rømo, Nationalmuseet

Restaurant Kanalen, Christianshavn

AMU-center, Hillerød

Boligmessen i Kolding

Galleri Art Collection, Skagen

Alfa Laval, Rødovre

Benediktehjemmet, Fredensborg

Ballerup Bibliotek

Københavns Hovedbibliotek

Valby Bibliotek

Skagen Hovedbibliotek

Kunstskolen, Skagen

Højen Gran Hotel, Skagen

Ruth’s Hotel, Skagen

Jeg har ligeledes udstillet mine værker i forskellige sammenhænge i både Sverige og Tyskland gennem de sidste 20 år.